søndag 1. februar 2009

En kjempe bra bok!


Remember me?

Den boken jeg anbefaler heter ”Remember me?”. Ja det er en engelsk bok, men den er veldig lett lest. Grunnen til at jeg vil anbefale denne boken er fordi jeg synes den var utrolig bra og fordi dette faktisk er den første engelske boken jeg noen, gang har lest ut, og det sier jo litt. Jeg synes den var så morsom å lese at jeg til tider glemte at jeg leste på engelsk.

Boken handler om en jente som heter Lexi. Hun blir utsatt for en bilulykke og blir liggende i koma i tre år. Hun våkner opp og finner ut at hun nå er en 28 år gammel dame, hun har en super kropp og har en kjempe pen og snill mann, som i tillegg er millionær! Hun bor i en kjempe fin toppleilighet i det beste strøket, og på toppen av det hele er hun nå blitt en dreven sjef og ”business” dame. Hun tror hun har våknet opp til et perfekt liv, men er det egentlig det? Hvorfor hater alle de gamle vennene hennes? Og hvem er den mystiske mannen som plutselig dukker opp med enda en stor ”bombe”?

Lexi som er hovedpersonen forandrer seg til en helt ny personen gjennom boken. Hun starter som en surrete og fjollete jente som ikke har styr på verken privatlivet eller jobben, men når hun våkner opp fra koma 3 år senere viser det seg at hun har forandret seg til en helt annen. Hun blir nå kalt for ”the cobra” på jobben og er ikke lenger venn med sine gamle venner, men hvorfor? Hva har skjedd med livet hennes? Og er det virkelig til det bedre?


Dette er vell en typisk ”jente bok”, men jeg må innrømme at den er veldig bra og morsom. Jeg er egentlig ikke noen stor fæn av typiske jente bøker, men denne overrasket meg veldig. Den er i tilleg lett lest, noe som jeg setter veldig pris på når det gjelder engelske bøker.

Men nå skal jeg ikke si noe mer, for da røper jeg jo hele boken! Men dette er virkelig en bok det er verdt å lese!

1 kommentar:

Synne sa...

hei camilla!
du er søt, du er kul
å, som jeg håper det snart blir jul!
du er stilig, du er pen
ups, jeg er visst bare en stor og feit sel
brune og vakre øyne du har, nå mangler det bare en kar!
Han rundt hjørnet nok er, og spør deg snart; vil du være med å plukke litt bær?

Takk for meg, jeg heter Mathilde Kjølsrød Berg