mandag 3. november 2008

Jungelboken- workshop!


Jeg synes det var kjempe morsomt at vi fikk muligheten til å dra til Det norsketeateret å se på Jungelboken. Først møtte vi på Det norsketeateret for å møte Adil som spiller Mowgli i teaterstykket. Han fortalte om barndommen sin, og om hvordan det var å vokse opp som utlending her i Norge. Jeg synes det var kult at vi fikk høre hvordan hans oppvekst hadde vært, og om hvorfor han begynte å danse. Når han snakket gikk det opp for meg hvor vanskelig han egentlig har hatt det, og hvor mye han egentlig elsker å danse. Han var jo med i Dansefeber, men da fikk vi jo ikke høre hans historie eller bli noe kjent med han som person. Det eneste jeg syntes var dumt var at vi heller skulle ha pratet med Adil etter forestillingen. Da tror jeg de fleste av oss hadde hatt mange flere spørsmål. At vi fikk lov til å danse med noen av skuespillerne i teateret var morsomt, og det gjorde at jeg fikk ett litt annerledes syn på teateret. Det gjorde meg rett og slett mer engasjert. Det ser så lett ut når proffe danser, men når du prøver å danse selv, skjønner du hvor vanskelig det egentlig er.

Teateret var drit bra! Jeg er kjempe fornøyd med teateret og synes de har gjort en kjempe jobb. Alle de forskjellige dyrene var kjempe morsomme, og Adil var kjempe flink i rollen som Mowgli. Det var morsomt at de hadde flyttet alle dyrene inn i ”asfaltjungelen”, og at de hadde gjort teateret mer moderne. Musikken var kul og danserne utrolig flinke. For å være ærlig er jeg ingen kjempe fan av teater og pleier som regel å synes at teaterstykkene er litt kjedlige. Men denne gangen ble jeg utrolig overrasket over hvor morsomt det var å se på. Jeg leste at teaterstykket hadde fått 6, og det skjønner jeg godt for det er det beste teaterstykket jeg noen gang har vært på. Det er et teaterstykke man husker, og ville snakke om etter på. Jeg oppfordrer alle som ikke har sett Jungelboken til å se den, for dere kommer til å bli gledelig overrasket over hvor bra den er.

Link til bildet:http://4.bp.blogspot.com/_1V7yqGAV58k/SPT0bVEkxSI/AAAAAAAAADo/jNPrRUyB20A/s1600-h/Jungelboka2.jpg
Link til Det norsketeateret: http://www.detnorsketeatret.no/netuser/home/index.asp
Link til film fra workshopen: http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/147882

1 kommentar:

Bettina sa...

Høres ut som du hadde det gøy, Camilla:P Fint innlegg, du har fått med mye! Og jeg er helt enig med deg, det er et teaterstykke som er verdt å se;)